fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Dermatološka ambulanta in kozmetični salon Dermamed

V Dermamedu v Murski soboti se že 20 let celostno ukvarjajo z nego in problematiko kože. Opravljajo dvoje storitev in sicer storitve specialistične dermatološke ambulante ter kozmetičnega salona. Izvajajo, odkrivajo in zdravijo kožna obolenja klasične dermatologije vseh starostnih obdobij ter nudijo tudi dermatokozmetološke storitve v kozmetičnem salonu.

Storitve ki so v ponudbi kozmetičnega salona: Pregled in svetovanja dermatologa, Nega obraza, Nega aknaste in problematične kože (kuperoza), Diamantni piling, Kemični pilingi, Anti-age tretmaji, LED tretmaji za obnovo poškodovane kože, Mezoterapija brez igel, Nega diabetičnega stopala, Odstranjevanje dlak z voskom in IPL-om, Kavitacija s strojno limfno drenažo, Ročna klasična masaža, Ročna limfna drenaža  obraza in telesa, Odstranjevanje dlak z voskom, Oblikovanje obrvi, Klasična pedikura, Medicinska pedikura, Naravna manikura in lakiranje, Terapija z BIOPTRON svetlobo, Oblikovanje postave, Pigmentni madeži…

V specialistični ambulanti izvajajo preglede, posvete in terapije za splošna obolenja kože, las in nohtov. Najpogosteje zdravijo bolezni lojnic, akne, diseborejo, bolezni kapilar, rozaceo, teleangietiazije, različne vrste dermatitisov, infektivna obolenja, motnje poroženele povrhnjice (luskavica, hiperkeratoza), moteno delovanje pigmentacije kot na primer (vitiligo, lentiginoza, melasma), benigne spremembe kože kot so fibromi, manjši kožni izrastki, obolenja sluznic, genitalij, imunološka in alergološka obolenja, razne vrste ekcemov, bolezni perifernih ven, izpadanja las različnega izvora, posledice UV sevanj na koži, nemelanomske karcinome ter melanome in spolno prenosljive bolezni.

Delo v dermatološki ambulanti in v kozmetičnem salonu je vedno podprto z vodenjem specialista dermatologa, ki je na voljo za informacije in svetovanje o koži, posegih, preventivi, domači negi in glede uporabe primernih kozmetičnih izdelkov.

V Dermamed-u je na voljo tudi naša kozmetika (Centella, Hydraflore in Serenibio), ki jo uporabljajo za nego v kozmetičnem salonu, lahko pa jo tam tudi kupite.

Nahajajo se v Murski soboti na ulici Arhitekta Novaka 13, v prvem nadstropju. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran www.dermatologija.net, za naročila na termine pokličite na tel.: 02/534-8301 ali jim pišite na e-mail: dermamed@t-2.net.

  • v Nekategorizirano

    NASVETI ZA (RES) UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE LIČIL

    ZAKAJ JE DOBRO ODSTRANJEVANJE LIČIL NUJNO? Odstranjevanje ličil je dnevna osnova vsake lepotne rutine. Pomembno je odstraniti ličila po celotnem dnevu in s tem koži nuditi učinkovito čiščenje nečistoč, prahu in odmrlih celic. Čiščenje obraza je nujno opraviti vsakodnevno, tudi kadar se ne naličimo! ....
  • v Nekategorizirano

    RDEČICA NA OBRAZU- KAKO JO NA NARAVNI NAČIN ZMANJŠATI?

    KAJ JE VZROK ZA RDEČICO? Kadar koža obraza pordi ali je na določenih mestih celo vijolčasta (lica, nos, čelo, brada) ali kratkotrajno po celotnem obrazu, takrat govorimo o zardevanju. Če se pojav čez čas umiri gre za obrazni eritem. Te kožne rdečice so posledica čezmernega širjenja žil pod povrhnjico. Rdečico obraza lahko povzročijo različni dejavn...
NA VRH