fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Varstvo osebnih podatkov

Zaupanje zahvaljujoč visokim varnostnim standardom

Spletna stran centella.si za prenos podatkov uporablja SSL varnostni sistem (Secure Socket Layer) in 128-bitno šifriranje (kodiranje). Omenjena tehnologija zagotavlja najučinkovitejšo zaščito, ki jo uporabljajo tudi najuspešnejše banke, da bi zaščitile vse spletne bančne podatke. Uporabo šifriranega prenosa podatkov na spletni strani boste prepoznali po simbolu zaklenjene ključavnice, ki se nahaja na dnu vrstice stanja vašega brskalnika. 

Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Pri registraciji ali nakupu kupec dovoli podjetju Arcanum, Igor Hodak s.p., Ulica heroja Bračiča 16, 2000 Maribor zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.
Ponudnik se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke uporabnikov.

Ponudnik zbira samo osebne podatke za namen nemotene izvedbe naročila in dostave blaga, komunikacijo s kupcem in interno statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletne strani. Ponudnik uporablja elektronski naslov kupca izključno za komunikacijo glede izvedbe naročila, ga skrbno varuje in nanj ne pošilja nobenih reklamnih sporočil, novic in podobno.

V tem okviru se zbirajo naslednji podatki:

  • IP naslov
  • ime in priimek
  • naslov stalnega ali začasnega prebivališča ter naslov za dostavo
  • telefonska številka
  • e-mail naslov
  • čas in datum registracije
  • arhiv naročil in komunikacije s spletno trgovino

Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke, ki so v skladu z z uredbo GDPR, več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Ponudnik spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani centella.si in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varoval in jih brez privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih ne bo uporabil drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani.

Pošti Slovenije, ki je naš pogodbeni izvajalec, bomo tako zaupali samo ime in priimek uporabnika, naslov za dostavo in telefonsko številko.

Kupec lahko kadarkoli preko elektronske pošte info@centella.si zahteva, da mu posredujemo v elektronski obliki vse podatke, ki jih smo jih o njem med registracijo računa ali nakupa kot gost o njem shranili. Prav tako lahko zahteva takojšen izbris vseh njegovih podatkov iz registra spletne trgovine, čemur bomo v najkrajšem možnem času ugodili in ga o tem obvestili po elektronski pošti.

Odgovorna oseba za varstvo podatkov je Igor Hodak.

NA VRH