fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Linija Centella za ravnovesje in čiščenje kože

Nova ekološka linija Centella, namenjena mešani do mastni koži, je bila razvita za posebne potrebe problematične kože: matiranje, popravljanje, ponovno uravnoteženje, da bo koža lepa in sijoča. V liniji za ravnovesje so štirje izdelki za uravnoteženje mešane do mastne kože. Ti izdelki so zasnovani tako, da združujejo naravno učinkovitost in pravo podporo mešani do mastni koži. Ključne sestavine v liniji za ravnotežje so centella asiatica, jojoba in zelena mandarina.

Tri ključne aktivne sestavine za uravnoteženo kožo

Linija Centella za ravnotežje je razvita posebej za potrebe mešane in mastne kože. Sestavljena je iz domiselne trojke organskih aktivnih sestavin: Centelle asiatice, Jojobe in eteričnega olja zelene mandarine - znanih po svojih čistilnih in negovalnih lastnostih.

Centella za ravnovesje tako vključuje linijo štirih izdelkov z optimalno vsebnostjo organskih učinkovin, ki popolnoma pokrijejo potrebe mastne in mešane kože.

 

Organski ekstrakt Centelle asiatice spodbuja sintezo kolagena in preprečuje tvorbo prostih radikalov, zato je koža bolj polna, gladka in čvrsta.

 

Organsko jojobino olje, ki se uporablja v tradicionalni afriški in indijanski medicini, ima podobno sestavo kot človeški sebum, zaradi česar ga koža lažje absorbira. Jojobino olje uravnovesi nastajanje sebuma, ki je nujno za nego mešane do mastne kože, ima tudi antibakterijske lastnosti, ki omejujejo okužbe kože.

 

Tradicionalno organsko eterično olje zelene mandarine ima več blagodejnih lastnosti, saj očisti kožo, kar je še posebej idealno za mešano in mastno kožo.

Kako do ponovnega ravnovesja kombinirane ali mastne kože?

Jutranja rutina:

Začnite s čiščenjem in toniziranjem kože z mlekom za čiščenje Beli Hibiskus in tonikom Beli Hibiskus. Na očiščen obraz nanesite 2 do 3 kapljice seruma za ravnovesje Centella in ga razporedite po celotnem obrazu in vratu. Serum bo odpravil nepopolnosti na koži in poenotil polt. Tudi koža bo bolj hidrirana. Po serumu nanesite kremo za ravnovesje Centella po celotnem obrazu in vratu v tankem sloju. Krema bo uravnala sebum in kožo zaščitila pred zunanjimi vplivi,  medtem ko je krema odlična podlaga za nadaljnje ličenje.

Večerna rutina:

Začnite s čiščenjem in toniziranjem kože z mlekom za čiščenje Beli Hibiskus, odstranjevalcem ličil in tonikom Beli Hibiskus. Za dobro uravnavanje sebuma nanesite 2 do 3 kapljice eliksirja za ravnovesje Centella. Olje segrejte v rokah preden ga nanesete na obraz. Eliksir vtrite s krožnimi gibi, da se bolje vpije.

Tedenska rutina:

Masko za ravnovesje Centella je potrebno uporabljati dvakrat tedensko, najbolje zvečer, za najboljši učinek. Maska deluje čistilno in antiseptično in s tem pomaga odpravljati nepopolnosti na mešani do mastni koži. Masko nanesite po celem obrazu in vratu v krepkem sloju. Pustite delovati 20 minut, nato presežek odstranite z vatno blazinico ali vodo.

Eliksir za ravnovesje lahko kombinirate z masko za boljši učinek. Tri kapljice eliksirja primešajte v masko pred nanosom. Kombinacija bo delovala podvojeno pri čiščenju in uravnavanju mešane do mastne kože.

Vidnost rezultatov:

 

v 90 %

izboljša teksturo kožo*

v 93 %

ponovno uravnovesi kožo*

v 86 %

matira kožo*

*Po lastni oceni 29-ih prostovoljk, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe.

NA VRH