fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Linija Centella za ravnovesje in čiščenje kože

Nova ekološka linija Centella, namenjena mešani do mastni koži, je bila razvita za posebne potrebe problematične kože: matiranje, popravljanje, ponovno uravnoteženje, da bo koža lepa in sijoča. V liniji za ravnovesje so štirje izdelki za uravnoteženje mešane do mastne kože. Ti izdelki so zasnovani tako, da združujejo naravno učinkovitost in pravo podporo mešani do mastni koži. Ključne sestavine v liniji za ravnotežje so centella asiaticam jojoba in zelena mandarina.

Tri ključne aktivne sestavine za uravnoteženo kožo

Linija Centella Ravnotežje je razvita posebej za potrebe mešane in mastne kože. Sestavljena je iz domiselne trojke organskih aktivnih sestavin: Centelle asiatice, Jojobe in eteričnega olja zelene mandarine - priznanih po svojih čistilnih in negovalnih lastnostih.

Centella za ravnovesje tako vključuje linijo štirih (4) izdelkov z optimalno vsebnostjo organskih učinkovin, ki popolnoma ustrezajo potrebam mastne in mešane kože.

 

Organski ekstrakt centelle asiatice pomaga spodbuditi sintezo kolagena in se preprečuje tvorbo prostih radikalov. Zahvaljujoč svojemu delovanju je koža videti bolj polna, gladka in čvrsta.

 

Organsko jojobino olje, ki se uporablja v tradicionalni afriški in indijanski medicini, ima podobno sestavo kot človeški sebum, zaradi česar ga koža lažje absorbira. Jojobino olje, ki lahko uravnovesi nastajanje sebuma, ki je nujno za mešano do mastno kožo, ima tudi antibakterijske lastnosti, ki omejuje okužbe kože.

 

Tradicionalno organsko eterično olje zelene mandarine ima več blagodejnih lastnosti, saj očisti kožo, kar je še posebej idealno za mešano in mastno kožo.

Kako postopati do ponovnega ravnovesja kombinirane ali mastne kože

Jutranja rutina:

Začnite s čiščenjem in toniziranjem kože z mlekom za čiščenje kombinirane kože Centella in tonikom za mešano kožo Centella. Na očiščen obraz nanesite 2 do 3 kapljice seruma za ravnovesje Centella in ga razporedite po celotnem obrazu in vratu. Serum bo odpravil nepopolnosti na koži in poenotil polt. Tudi koža bo bolj navlažena. Po serumu nanesite kremo za ravnovesje Centella po celotnem obrazu in vratu v tankem sloju. Krema bo uravnala sebum in kožo zaščitila pred zunanjimi vplivi,  medtem ko je krema odlična podlaga za nadaljnje ličenje.

Večerna rutina:

Začnite s čiščenjem in toniziranjem kože z mlekom za čiščenje kombinirane kože Centella, odstranjevalcem ličil in tonikom za mešano kožo Centella. Za dobro uravnavanje sebuma nanesite 2 do 3 kapljice eliksirja za ravnovesje Centella. Olje segrejte v rokah preden ga nanesete na obraz. Eliksir vmasirajte s krožnimi gibi, da se bolje vpije.

Tedenska rutina:

Masko za ravnovesje Centella je potrebno uporabljati dvakrat tedensko, najbolje zvečer, da bo imela več koristi. Maska deluje čistilno in razkuževalno in s tem pomaga odpravljati nepopolnosti na mešani do mastni koži. Masko nanesite po celem obrazu in vratu v debeli plasti. Pustite delovati 20 minut, nato presežek odstranite z vatno blazinico ali vodo.

Eliksir za ravnovesje lahko kombinirate z masko za boljši učinek. Tri kapljice eliksirja primešajte v masko pred nanosom. Kombinacija bo delovala podvojeno pri čiščenju in uravnavanju mešane do mastne kože.

Vidnost rezultatov:

 

v 90 %

izboljša teksturo kožo*

v 93 %

ponovno uravnovesi kožo*

v 86 %

matira kožo*

*Po lastni oceni 29-ih prostovoljk, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe.

NA VRH