fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Centella Prestige učinkovito sredstvo proti staranju za zrelo kožo!

Linija Prestige je bila posebej razvita za zrelo kožo in je namenjena boju proti vidnim znakom staranja: globokim gubam, povešeni koži, močni dehidraciji in neenaki polti.

Linija razvita z matičnimi celicami in izvlečki Centelle Asiatice se zelo sofisticirano bori proti znakom staranja. Zagotavlja poglobljeno hidracijo in spodbuja regeneracijo kože, hkrati pa vrača sijaj polti.

Izjemne učinkovine, ki služijo vaši lepoti:

Centella asiatica, ki se tradicionalno uporablja v ajurvedski medicini je v kozmetiki znana po izjemnih lastnostih proti staranju. Spodbuja sintezo kolagena in pomaga izboljšati elastičnost kože.

Matične celice so izjemno dragocene za naš organizem, saj imajo sposobnost razmnoževanja v neskončnost in izjemen regenerativni kapital. Rastlinske matične celice Centelle Asiatice v liniji izdelkov Prestige imajo nalogo zaščititi matične celice kože, hkrati pa ohranjati mladost kože. Sinergijska uporaba izvlečkov in izvornih celic Centelle Asiatice je lepotna skrivnost te linije za nego kože z izjemnimi rezultati.

Paleta izdelkov z vidnimi učinki:

Koža je za časa življenja podvržena različnim biološkim in okoljskim spremembam. Sčasoma se obnova celic upočasni in pojavijo se znaki staranja - gube postanejo globlje, začnejo se pojavljati temne lise, prav tako pa koža začne izgubljati sijaj. Da bi preprečili in upočasnili staranje zrele kože, slednja potrebuje posebno nego.

Da bi v celoti zadovoljili potrebe kože naših strank, je bila celotna paleta izdelkov Prestige Anti-Age v 30 dneh testirana na 31 prostovoljcih. Na koncu testa so prostovoljci izpolnili vprašalnik o zadovoljstvu, da bi ocenili celotno paleto izdelkov. Linija Prestige je požela velik  uspeh!

Vidnost rezultatov:

v 81 %

zgladi gube*

v 90 %

učvrsti kožo*

v 94 %

osvetli in poudari ten kože*

*Po lastni oceni 31-ih prostovoljcev, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe.

NA VRH