fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Centella Prestige učinkovito sredstvo proti staranju za zrelo kožo!

Linija Prestige je bila posebej razvita za zrelo kožo in je namenjena boju proti vidnim znakom staranja: globokim gubam, povešeni koži, močni dehidraciji in motni polti.

Oblikovan z matičnimi celicami in izvlečki Centelle Asiatice ter z visoko čutnostjo prispeva k boju proti znakom staranja skozi čas. Zagotavlja poglobljeno hidracijo in spodbuja regeneracijo kože, hkrati pa prebuja sijaj polti.

Izjemne učinkovine, ki služijo vaši lepoti:

Centella asiatica, ki se tradicionalno uporablja v ajurvedski medicini je v kozmetiki znana po svojih izjemnih lastnostih proti staranju. Spodbuja sintezo kolagena in pomaga izboljšati elastičnost kože.

Matične celice so izjemno dragocene za naš organizem, saj imajo sposobnost razmnoževanja v neskončnost in izjemen regenerativni kapital. Vključitev rastlinskih izvornih celic iz Centelle Asiatice v formulacijo izdelkov Prestige pomaga zaščititi matične celice kože, hkrati pa ohranja mladost kože. Sinergijska uporaba izvlečkov in izvornih celic Centelle Asiatice je lepotna skrivnost te linije za nego kože z izjemnimi rezultati!

Paleta izdelkov z vidnimi učinki:

Koža je za časa življenja podvržena različnim biološkim in okoljskim spremembam. Sčasoma se obnova celic upočasni in pojavijo se znaki staranja - gube postanejo globlje, začnejo se pojavljati temne lise, prav tako pa koža začne izgubljati sijaj. Da bi preprečili in upočasnili staranje zrele kože,  slednja potrebuje posebno nego.

Da bi v celoti zadovoljili naše stranke, je bila celotna paleta izdelkov Prestige Anti-Aging v 30 dneh testirana na 31 prostovoljcih. Na koncu testa so prostovoljci izpolnili vprašalnik o zadovoljstvu, da bi ocenili, kako cenijo celotno paleto. Serija Prestige je požela velik uspeh!

Vidnost rezultatov:

v 81 %

pobledi gube*

v 90 %

učvrsti kožo*

v 94 %

osvetli in poudari ton kože*

*Po lastni oceni 31-ih prostovoljcev, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe.

NA VRH