fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

SIJOČA ​​POLT V SAMO 5 MINUTAH!

Zdrav sijaj ne pomeni le dobrega počutja v telesu, temveč tudi izžarevanje zdravja in vitalnosti. Je pravo očarljivo bogastvo, ki pritegne pozornost in vzbuja občudovanje.

 

ALI POZNATE PREDNOSTI MASAŽE OBRAZA?

Jesen  s seboj prinaša svež, suh zrak ter izzive za lepoto vaše kože. V času mrzlih dni je priložnost, da izboljšate čvrstost vaše kože in zmanjšate rdečico. V tem članku bomo raziskali naravno rešitev za učvrstitev vaše kože- masaža obraza. Priporočljivo je, da masažo obraza izvajate skozi vso leto ne le v mrzlejših mesecih.

 

KAKO PRIPRAVITI IN ZAŠČITITI KOŽO PRED ZIMSKIM MRAZOM?

KAJ NAŠA KOŽA DOŽIVLJA POZIMI

Zima je težko obdobje za našo kožo. Med prazniki in njihovimi presežki ter vremenskimi razmerami je težko imeti sijočo polt. Glavni sovražnik lepe kože je mraz. Dejansko ima koža v hladnih obdobjih bistveno vlogo, kot bariera in termoregulacija. Vendar je podvržen tudi zunanjim vplivom, ki povzročajo suhost, občutljivost in rdečico.

KAKO SKRBETI ZA SVOJE ROKE POZIMI?

KAKO SKRBETI ZA SVOJE ROKE POZIMI?

Pozimi so naše roke pogosto izpostavljene mrazu, suhosti in zunanjim vplivom. Da bi se izognili
nevšečnostim, lahko z nekaj preprostimi dejanj naredim vse, da so naše roke negovane tudi pozimi.

LEPOTA OČI IN TRETMAJI ZA OČI

Videz je ena najbolj privlačnih lastnosti obraza in igra ključno vlogo pri izražanju naših čustev in osebnosti. Svetel, spogledljiv videz lahko na drugih pusti trajen vtis. Ključnega pomena je nega občutljivega predela okoli oči, ki je pogosto podvržen znakom staranja, kot so gube, vrečke in podočnjaki.

SERENIBIO, ORGANSKA DERMOKOZMETIKA PRIMERNA ZA VSAKO KOŽO

Serenibio je popolna paleta naravnih, organskih, veganskih in iz pravične trgovine pridobljenih sestavin. Je derma kozmetični tretma izdelav v laboratoriju Roig z izjemno zgodovino. Linija je namenjena pomirjanju vseh tipov kože: normalne, krhke, občutljive, reaktivne oziroma atopične, tako za ženske kot moške.

 

ZAKAJ JE DOBRO ODSTRANJEVANJE LIČIL NUJNO?

Odstranjevanje ličil je dnevna osnova vsake lepotne rutine. Pomembno je odstraniti ličila po celotnem dnevu in s tem koži nuditi učinkovito čiščenje nečistoč, prahu in odmrlih celic. Čiščenje obraza je nujno opraviti vsakodnevno, tudi kadar se ne naličimo!

.

NA VRH