fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Ixchel spletna trgovina z zanimivimi izdelki in vsebinami

Na spletni strani ixchel.si najdete izdelke kot so pripomočki za izvajanje joge in meditacij, eterična olja, knjige, kadila, glasbila, nakit, kristale in izdelke iz kristalov, izdelke za zdrav življenjski slog, dekorativo, stenske nalepke, čaje, dišave in še mnogo več.

Na strani je tudi veliko zanimivih uporabnih vsebin kot je lunin koledar ter vsebine iz področja lepote, zdravja, osebne in duhovne rasti, kjer vsakdo najde kaj zase.

Njihovo poslanstvo je nudenje podpore na vseh področjih življenja, z nasveti in osebnimi svetovanji, pri katerih so starodavna znanja združena z modernimi ter z izbranimi izdelki in rituali, ki vas popeljejo nazaj k naravi.

 

Izpostavljamo Gua sha kristalne masažne ploščice v večih različicah, ki so znana starodavna kitajska zdravilno-lepotna tehnika.

Z Gua Sha ploščico si lahko masirate obraz, ramena, roke ali noge. Masaža bo okrepila krvni obtok in poskrbela za boljši pretok energije, sprostila toksine, zmanjšala nepravilnosti ter koži obnovila zdrav naravni sijaj.

 

Naslednji zanimiv izdelek v njihovi ponudbi so kristalni masažni valjčki v večih različicah, ki so prav tako starodavna kitajska zdravilno-lepotna tehnika.

Z dvostranskim masažnim valjčkom si lahko kar sami naredite limfno drenažno masažo obraza, ki bo okrepila prekrvavitev kože ter pretok energije. Dnevna uporaba med drugim pripomore k zmanjševanju gub in preprečevanju podbradka, zmanjšuje otekline, prijetno hladi ter zmanjšuje napetost obraza.

 

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran na povezavi www.ixchel.si, jim pišite na mail: info@ixchel.si ali obiščite njihov Facebook ali Instagram profil.

 • v Nekategorizirano

  NASVETI ZA (RES) UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE LIČIL

  ZAKAJ JE DOBRO ODSTRANJEVANJE LIČIL NUJNO? Odstranjevanje ličil je dnevna osnova vsake lepotne rutine. Pomembno je odstraniti ličila po celotnem dnevu in s tem koži nuditi učinkovito čiščenje nečistoč, prahu in odmrlih celic. Čiščenje obraza je nujno opraviti vsakodnevno, tudi kadar se ne naličimo! ....
 • v Nekategorizirano

  RDEČICA NA OBRAZU- KAKO JO NA NARAVNI NAČIN ZMANJŠATI?

  KAJ JE VZROK ZA RDEČICO? Kadar koža obraza pordi ali je na določenih mestih celo vijolčasta (lica, nos, čelo, brada) ali kratkotrajno po celotnem obrazu, takrat govorimo o zardevanju. Če se pojav čez čas umiri gre za obrazni eritem. Te kožne rdečice so posledica čezmernega širjenja žil pod povrhnjico. Rdečico obraza lahko povzročijo različni dejavn...
 • v Nekategorizirano

  5 NASVETOV ZA PRIPRAVO KOŽE NA SONČENJE

  ZAKAJ DOBRO NAVLAŽITI KOŽO PRED SONČENJEM? Z najbolj pričakovani letnim časom poletje je izjemnega pomena, da svojo kožo pripravite tako, da jo vzdržujete dobro hidrirano....
NA VRH