fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Ixchel spletna trgovina z zanimivimi izdelki in vsebinami

Na spletni strani ixchel.si najdete izdelke kot so pripomočki za izvajanje joge in meditacij, eterična olja, knjige, kadila, glasbila, nakit, kristale in izdelke iz kristalov, izdelke za zdrav življenjski slog, dekorativo, stenske nalepke, čaje, dišave in še mnogo več.

Na strani je tudi veliko zanimivih uporabnih vsebin kot je lunin koledar ter vsebine iz področja lepote, zdravja, osebne in duhovne rasti, kjer vsakdo najde kaj zase.

Njihovo poslanstvo je nudenje podpore na vseh področjih življenja, z nasveti in osebnimi svetovanji, pri katerih so starodavna znanja združena z modernimi ter z izbranimi izdelki in rituali, ki vas popeljejo nazaj k naravi.

 

Izpostavljamo Gua sha kristalne masažne ploščice v večih različicah, ki so znana starodavna kitajska zdravilno-lepotna tehnika.

Z Gua Sha ploščico si lahko masirate obraz, ramena, roke ali noge. Masaža bo okrepila krvni obtok in poskrbela za boljši pretok energije, sprostila toksine, zmanjšala nepravilnosti ter koži obnovila zdrav naravni sijaj.

 

Naslednji zanimiv izdelek v njihovi ponudbi so kristalni masažni valjčki v večih različicah, ki so prav tako starodavna kitajska zdravilno-lepotna tehnika.

Z dvostranskim masažnim valjčkom si lahko kar sami naredite limfno drenažno masažo obraza, ki bo okrepila prekrvavitev kože ter pretok energije. Dnevna uporaba med drugim pripomore k zmanjševanju gub in preprečevanju podbradka, zmanjšuje otekline, prijetno hladi ter zmanjšuje napetost obraza.

 

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran na povezavi www.ixchel.si, jim pišite na mail: info@ixchel.si ali obiščite njihov Facebook ali Instagram profil.

NA VRH