fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Ixchel spletna trgovina z zanimivimi izdelki in vsebinami

Na spletni strani ixchel.si najdete izdelke kot so pripomočki za izvajanje joge in meditacij, eterična olja, knjige, kadila, glasbila, nakit, kristale in izdelke iz kristalov, izdelke za zdrav življenjski slog, dekorativo, stenske nalepke, čaje, dišave in še mnogo več.

Na strani je tudi veliko zanimivih uporabnih vsebin kot je lunin koledar ter vsebine iz področja lepote, zdravja, osebne in duhovne rasti, kjer vsakdo najde kaj zase.

Njihovo poslanstvo je nudenje podpore na vseh področjih življenja, z nasveti in osebnimi svetovanji, pri katerih so starodavna znanja združena z modernimi ter z izbranimi izdelki in rituali, ki vas popeljejo nazaj k naravi.

 

Izpostavljamo Gua sha kristalne masažne ploščice v večih različicah, ki so znana starodavna kitajska zdravilno-lepotna tehnika.

Z Gua Sha ploščico si lahko masirate obraz, ramena, roke ali noge. Masaža bo okrepila krvni obtok in poskrbela za boljši pretok energije, sprostila toksine, zmanjšala nepravilnosti ter koži obnovila zdrav naravni sijaj.

 

Naslednji zanimiv izdelek v njihovi ponudbi so kristalni masažni valjčki v večih različicah, ki so prav tako starodavna kitajska zdravilno-lepotna tehnika.

Z dvostranskim masažnim valjčkom si lahko kar sami naredite limfno drenažno masažo obraza, ki bo okrepila prekrvavitev kože ter pretok energije. Dnevna uporaba med drugim pripomore k zmanjševanju gub in preprečevanju podbradka, zmanjšuje otekline, prijetno hladi ter zmanjšuje napetost obraza.

 

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran na povezavi www.ixchel.si, jim pišite na mail: info@ixchel.si ali obiščite njihov Facebook ali Instagram profil.

 • v Nekategorizirano

  SIJOČA ​​POLT V SAMO 5 MINUTAH!

  SIJOČA ​​POLT V SAMO 5 MINUTAH! Zdrav sijaj ne pomeni le dobrega počutja v telesu, temveč tudi izžarevanje zdravja in vitalnosti. Je pravo očarljivo bogastvo, ki pritegne pozornost in vzbuja občudovanje.  ...
 • v Nekategorizirano

  ALI POZNATE PREDNOSTI MASAŽE OBRAZA?

  ALI POZNATE PREDNOSTI MASAŽE OBRAZA? Jesen  s seboj prinaša svež, suh zrak ter izzive za lepoto vaše kože. V času mrzlih dni je priložnost, da izboljšate čvrstost vaše kože in zmanjšate rdečico. V tem članku bomo raziskali naravno rešitev za učvrstitev vaše kože- masaža obraza. Priporočljivo je, da masažo obraza izvajate skozi vso leto ne...
 • v Nekategorizirano

  KAKO PRIPRAVITI IN ZAŠČITITI KOŽO PRED ZIMSKIM MRAZOM?

  KAKO PRIPRAVITI IN ZAŠČITITI KOŽO PRED ZIMSKIM MRAZOM? KAJ NAŠA KOŽA DOŽIVLJA POZIMI Zima je težko obdobje za našo kožo. Med prazniki in njihovimi presežki ter vremenskimi razmerami je težko imeti sijočo polt. Glavni sovražnik lepe kože je mraz. Dejansko ima koža v hladnih obdobjih bistveno vlogo, kot bariera in termoregulacija. Vendar je podvržen ...
NA VRH