fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Centella Lifting - ekskluzivna učvrstitvena nega proti gubam 

Paleta organskih izdelkov Centella Lifting proti gubam je bila razvita za zrelo kožo, ko se pojavijo vidni znaki staranja: gube, pomanjkanje čvrstosti, izguba hidracije in manj svetleča polt. Obdarjena s prefinjenimi vonji, edinstveno rastlinsko senzoričnostjo in ekskluzivnim kompleksom organskih sestavin, je Centella Lifting namenjena specifičnim potrebam kože za celoten dan. Zahvaljujoč rutini Dan / Noč. Pri tem celovita nega pomaga zapolniti gube, učvrstiti in navlažiti kožo ter osvetliti polt, vse za bolj gladko in čvrsto kožo z manj gub.

Kolekcija izdelkov z naravnimi aktivnimi sestavinami

Kompleks proti gubam Centella Lifting, razvit posebej za potrebe zrele kože, je sestavljen iz domiselne trojke organskih aktivnih sestavin: Centelle asiatice, Nesmrtnice in Palmarose - priznanih po svojih anti-age in regenerativnih lastnostih. Izdelki prav tako vsebujejo hialuronsko kislino, ki zagotavlja intenzivno in dolgotrajno vlaženje kože.

Centella Lifting tako vključuje linijo 6 izdelkov z optimalno vsebnostjo organskih učinkovin, ki popolnoma ustrezajo potrebam zrele kože.

 

Organski ekstrakt centelle asiatice pomaga spodbuditi sintezo kolagena in se preprečuje tvorbo prostih radikalov. Zahvaljujoč svojemu delovanju je koža videti bolj polna, gladka in čvrsta.

 

 

Nesmrtnica (znana tudi pod imeni Immortelle, Smilj in Suhocvetnica) obnavlja kožo in preprečuje staranje celic. Pri tem spodbuja tudi proizvodnjo kolagena.

 

 

Palmarosa spodbuja regeneracijo kože in s svojimi antioksidativnimi komponentami krepi naravno zaščito kože. Z omejevanjem oksidativnega stresa krepi imunski sistem in se bori proti staranju.

 

Hialuronska kislina - rastlinskega izvora - je izjemno močno vlažilno sredstvo. Zavzame lahko do 1000-krat večjo težo od svoje, tako da ohrani visoko stopnjo hidracije v koži.

Naša koža se z leti spreminja


V človeškem telesu je največji organ koža. Sestavljena je iz različnih elementov, kot so:

  • Molekule hialuronske kisline odlično zadržujejo vodo, zato so ključne za dobro hidrirano kožo, saj dajejo koži »poln« izgled;
  • Kolagenska vlakna, ki naredijo kožo bolj čvrsto;
  • Elastinska vlakna, ki dajo koži tonus in prožnost;
  • Melaninski pigmenti, ki obarvajo kožo med različnimi izpostavljenostmi ali soncu, da jo zaščitijo.

Z leti se staranje celic pospešuje:

  • Prisotnost hialuoronske kisline se zmanjša;
  • Kakovost kolagena se poslabša;
  • Elastinska vlakna se pogosteje zlomijo; 
  • Melanin se porazdeli manj enakomerno.

Poseben aktiven učinek ponoči

Koža se regenerira med spancem 3-krat hitreje kot podnevi. Ob tem je tudi veliko bolj dovzetna za aktivne sestavine v vaših izdelkih: Ponoči se koža sprosti in dopušča večjo propustnost, saj se ji ni treba boriti zunanjim dejavnikom. Kljub navedenemu koža čez noč postane veliko bolj dehidrirana, zato je tudi ponoči izrednega pomena učinkovita nega zrele kože.

Nočna rutina učvrstitve proti gubam za nežno, nahranjeno in regenerirano kožo ter spočit in svež obraz ob prebujanju:

Dnevna rutina proti gubam za bolj čvrsto, hidrirano, prestrukturirano kožo in gladek ter svetleč obraz:

Komplementarna dnevna rutina, ki zagotavlja dolgotrajno hidracijo in pomaga gladiti in učvrstiti kožo skozi ves dan.

Vidnost rezultatov:

 

v 80 %

gladi začetne gubice in pobledi gube*

v 83 %

učvrsti kožo*

v 90 %

osvetli in poudari ton kože*

*Po lastni oceni 30-ih prostovoljcev, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe.

NA VRH