fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Centella Lifting - ekskluzivna učvrstitvena nega proti gubam 

Paleta organskih izdelkov Centella Lifting proti gubam je razvita za zrelo kožo, ko se pojavijo vidni znaki staranja: gube, pomanjkanje čvrstosti, izguba hidracije in sijaja polti. S prefinjenim vonjem, edinstveno rastlinsko senzoričnostjo in ekskluzivnim kompleksom organskih sestavin, je linija Centella Lifting namenjena da pokrije specifične potrebe kože, zahvaljujoč rutini Dan/Noč. Pri tem celovita nega pomaga zapolniti gube, učvrstiti in navlažiti kožo ter osvetliti polt, za bolj gladko in čvrsto kožo z manj gub.

Kolekcija izdelkov z naravnimi aktivnimi sestavinami

Kompleks proti gubam Centella Lifting, razvit posebej za potrebe zrele kože, je sestavljen iz domiselne trojke organskih aktivnih sestavin: Centelle asiatice, Nesmrtnice in Palmarose - znanih po svojih anti-age in regenerativnih lastnostih. Izdelki prav tako vsebujejo hialuronsko kislino, ki zagotavlja intenzivno in dolgotrajno vlaženje kože.

Centella Lifting tako vključuje linijo 6 izdelkov z optimalno vsebnostjo organskih učinkovin, ki popolnoma ustrezajo potrebam zrele kože.

 

Organski ekstrakt Centelle asiatice pomaga spodbuditi sintezo kolagena in preprečuje tvorbo prostih radikalov, zato je koža bolj polna, gladka in čvrsta.

 

 

Nesmrtnica (znana tudi pod imeni Immortelle, Smilj in Suhocvetnica) obnavlja kožo in preprečuje staranje celic. Pri tem spodbuja tudi proizvodnjo kolagena.

 

 

Palmarosa spodbuja regeneracijo kože in s svojimi antioksidativnimi komponentami krepi naravno zaščito kože. Z omejevanjem oksidativnega stresa krepi imunski sistem in se bori proti staranju.

 

Hialuronska kislina - rastlinskega izvora - je izjemno močno vlažilno sredstvo. Zadrži lahko do 1000-krat večjo težo od lastne, in tako  ohranja visoko stopnjo hidriranosti kože.

Naša koža se z leti spreminja


V človeškem telesu je koža največji organ. Sestavljena je iz različnih plasti:

  • Molekule hialuronske kisline odlično zadržujejo vodo, zato so ključne za dobro hidrirano kožo, saj dajejo koži »poln« izgled;
  • Elastinska vlakna, ki dajo koži tonus in prožnost;
  • Kolagenska vlakna, ki naredijo kožo bolj čvrsto;
  • Melaninski pigmenti, ki obarvajo kožo med različnimi izpostavljenostmi ali soncu, da jo zaščitijo.

Z leti se staranje celic pospešuje:

  • Prisotnost hialuronske kisline se zmanjša;
  • Elastinska vlakna se pogosteje zlomijo;
  • Kakovost kolagena se poslabša;
  • Melanin se porazdeli manj enakomerno.

Poseben aktiven učinek ponoči

Koža se regenerira med spancem 3-krat hitreje kot podnevi. Ob tem je tudi veliko bolj dovzetna za aktivne sestavine v vaših izdelkih: Ponoči se koža sprosti in dopušča večjo propustnost, saj se ji ni treba boriti zunanjim dejavnikom. Kljub navedenemu koža čez noč postane veliko bolj dehidrirana, zato je učinkovita nega zrele kože tudi ponoči izrednega pomena.

Nočna rutina učvrstitve proti gubam za nežno, nahranjeno in regenerirano kožo ter spočit in svež obraz ob prebujanju:

Dnevna rutina proti gubam za bolj čvrsto, hidrirano, prestrukturirano kožo in gladek ter sijoč obraz:

Komplementarna dnevna rutina, ki zagotavlja dolgotrajno hidracijo in pomaga gladiti in učvrstiti kožo skozi ves dan.

Vidnost rezultatov:

 

v 80 %

gladi začetne gubice in zapolni gube*

v 83 %

učvrsti kožo*

v 90 %

osvetli in poudari ten kože*

*Po lastni oceni 30-ih prostovoljcev, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe.

NA VRH