fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Sodelovanje z nami

Naše podjetje je distributer za področje Slovenije za tri znamke kozmetičnih izdelkov iz Francije, Centella, Hydraflore in Serenibio. Vse tri znamke prihajajo iz Laboratorijev Roig v Perpignanu, Francija, kjer imajo 50 letno tradicijo proizvodnje naravne fito(rastlinske) kozmetike. Izdelki so posamično certificirani po Ecocert standardih, niso testirani na živalih, imajo oznake Vegan, Cruelty free, Cosmosbio, Cosmebio, Fair trade, Fair for Life…

Znamki Centella in Hydraflore ponujata širok izbor izdelkov za obraz in telo po tipih kože in namenu, Serenibio pa je prva linija naravne kozmetike na svetu, namenjena ljudem, ki se zdravijo zaradi rakavih bolezni.

Na slovenskem tržišču smo prisotni že nekaj več kot deset let, naša predstavitvena stran, kjer si lahko ogledate ponudbo in dobite več informacij, je naša spletna trgovina na naslovu www.centella.si.

Zadnje čase vedno več ljudi pazi na svoje zdravje ter zdravje bližnjih in vedno pogosteje posegajo po preverjenih naravnih izdelkih in trdno verjamemo, da bo povpraševanje le še raslo.

Ponujamo vam sodelovanje v obojestransko zadovoljstvo:

  1. V ponudbi imamo obsežno linijo za profesionalce, torej kozmetične salone in lepotne strokovnjake - široka ponudba precizne naravne kozmetike z odličnimi učinki,
  2. Možnost odprtja fizične trgovine z našo kozmetiko, kjerkoli v Sloveniji,
  3. Za vse, ki vas veseli promoviranje in socialna omrežja ter bi radi zaslužil (ustvarimo vam posebno kodo, ko se uporabi za nakup, vam izplačamo provizijo).

Odprti pa smo seveda še za morebitne druge predloge.

Za več informacij nas kontaktirajte na tel. številko: 031 356 019 ali nam pišite preko kontaktnega obrazca (link).

Centella team.

 

NA VRH