fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

SERENIBIO POMIRJUJOČA ORGANSKA DERMOKOZMETIKA ZA OBČUTLJIVO, NORMALNO, ATIOPIJSKO ALI KRHKO KOŽO

SERENIBIO, ORGANSKA DERMOKOZMETIKA PRIMERNA ZA VSAKO KOŽO

Serenibio je popolna paleta naravnih, organskih, veganskih in iz pravične trgovine pridobljenih sestavin. Je derma kozmetični tretma izdelav v laboratoriju Roig z izjemno zgodovino. Linija je namenjena pomirjanju vseh tipov kože: normalne, krhke, občutljive oziroma atopične, tako za ženske kot moške.

Laboratoriji Roig so tako razvili 12 inovativnih izdelkov za pomiritev na osnovi centelle asiatike za posebne potrebe kože na obrazu in telesu. Cilj linije je prinesti udobje in dobro počutje neglede na vrsto kože.

Serenibio je linija, ki je zasnovana na več kot dveletnem raziskovanju. Vodilna aktivna sestavina v izdelkih je centella asiatika, ki je znana po svojih izjemno pomirjujočih in regenerativnih lastnostih.

MOČ NARAVE V SLUŽBI DOBREGA POČUTJA OBČUTLJIVE KOŽE

Koža nagnjena k nepravilnostim zahteva strokovnost in znanje o naravni kozmetiki. Laboratoriji Roig so svoje znanje in izkušnje združili v paleti izdelkov Serenibio, ki je namenjena občutljivi, krhki, normalni in atopični koži. Izdelki so posebej prilagojeni za učinkovito in nežno nego tovrstne kože. Naravne aktivne sestavine v izdelkih so skrbno zbrane, da vlažijo, pomagajo obnavljati in pomirjajo razdraženo kožo. Formulacije so sestavljene iz malo sestavin za ohranjanje bistvenih sestavin in s tem pripomorejo k zmanjšanju neželenih učinkov zunanjih vplivov, kot so tisti povezani z zdravljenjem.

SERENIBIO EKOLOŠKO ODGOVORNA BLAGOVNA ZNAMKA ORGANSKE DERMO KOZMETIKE ZA OBČUTLJIVO KOŽO

Labaratoriji Roig imajo več kot 50 letno tradicijo in si skozi ves čas prizadevajo za kakovostne naravne produkte za vsak tip kože in pri tem seveda spoštujejo naš planet in prebivalce le tega. Neglede na to kakšno kožo imate normalno, občutljivo, atopično… si zaslužite najboljše iz narave.

Linija Serenibio je zasnovana, kot vse ostale linije v skladu z najvišjimi ekološkimi standardi, ki dajejo prednost hitri dobavi, reciklirani in rastlinski embalaži. Vedno imajo prednost sestavine iz ekološkega sektorja in sektorja pravične trgovine in, da se s tem zagotovijo delovni pogoji in dostojni dohodki zaposlenega osebja.

CILJNE FORMULE ZA VAŠE DOBRO POČUTJE S SPOŠTOVANJEM DO VAŠE OBČUTLJIVE KOŽE

S formulami polnimi prednosti narave, ki jih spremljajo ustrezni nasveti za uporabo, katere so zapisali sociostetiki. Serenibio izpolnjuje posebne potrebe vaše kože, trepalnic in nohtov.

Za vsakodnevno zagotavljanje udobja in dobrega počutja:

  • Navlaži in ublaži razdraženo lasišče
  • Omejite aknaste izbruhe in poenotite polt
  • Intenzivno pomirja in vlaži zelo suho kožo
  • Pomaga proti razpokam z globinsko nego
  • Pomiri občutljivo kožo in pomaga v boju proti sindromu roka/noga
  • Pomaga popraviti, okrepiti in zaščititi oslabljene nohte

 

DERMOKOZMETIČNI IZDELKI ZA OBČUTLJIVO KOŽO S PRESKUŠENO IN POTRJENO UČINKOVITOSTJO

  • 94% koža ponovno dobi trajni občutek ugodja*
  • 96% poveča tolerančni prag povrhnjice*
  • 89% zmanjša občutek nelagodja*

*Samoocena 36 prostovoljcev, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe

CENTELLA ASIATIKA KLJUČNA SESTAVINA V IZDELKIH SERENIBIO Z IZJEMNIMI KOZMETIČNIMI LASTNOSTMI

Organska dermokozmetična linija Sérénibio je oblikovana na osnovi centelle asiatike. Centella je znana po izjemnih lastnostih. Laboratoriji Roig cenetello asiatiko uporabljajo že od njihovega začetka, torej več kot 50 let.

Celtella asiatika imenovana tudi »TIGROVA TRAVA« ima obnovitvene, vlažilne in pomirjujoče lastnosti. V tradicionalni indijski, kitajski, indonezijski…  medicini jo uporabljajo že več kot 2000 let. Spada med glavno sestavino arjuvedskih medicin. V naših dermokosmetičnih izdelkih Serenibio je centella pridelana na ekološki način in nosi certifikat, ki to potrjuje. Centella je aktivna sestavina, ki pomaga regenerirati, pomirjati in izboljša videz, kakovost in udobje kože.

Za vaše dobro počutje so formule Sérénibio spoštljive in ciljno usmerjene, soustvarjene z Mme Rose, socioestetičarko:

"V sodelovanju z ROIG Laboratoriji vam želimo zagotoviti mehkobo in udobje z učinkovitimi izdelki, ki vam pomagajo pri boju proti stranskim učinkom zdravljenja in nenadoma ponovno pridobiti samozavest in samospoštovanje ."

Sylvie Rose, socioestetičarka, predsednica Instant Socio

KAJ POMENI IMETI OBČUTLJIVO KOŽO?

To pomeni, da se pretirano ali negativno odziva na določene vplive ali dražljaje. To se lahko kaže, kot povečana občutljivost na kozmetiko, okoljske spremembe ali notranje dejavnike, kot je stres.

KAKO PREPOZNATI ALI IMAM OBČUTLJIVO KOŽO?

Lastnosti občutljive kože so:

Povečana odzivnost: Hitro in intenzivno se lahko odzove na različne sprožilce. To lahko vključuje rdečico, srbenje, pekoč občutek, mravljinčenje ali celo bolečino po uporabi določenih kozmetičnih izdelkov ali izpostavljenosti določenim okoljskim razmeram.

Kemična občutljivost: Kot so losjoni, kreme, čistila ali parfumi, ki vsebujejo potencialno dražilne sestavine. To lahko povzroči izpuščaje, srbenje, rdečico ali občutek zategovanja. Organska linija Sérénibio za obraz in telo je sestavljena iz naravnih, organskih sestavin in sestavin pravične trgovine. Dražeče sestavine so bile izključene, da se ohrani najblažja formula.

Reakcije na alergene: Koža je lahko je nagnjen k kožnim alergijam. Običajne snovi, kot so cvetni prah, pršice, živalska dlaka, detergenti, barve ali nekatera živila, lahko povzročijo alergijske reakcije, kot so izpuščaji, ekcemi ali koprivnica. Organska dermo kozmetika Sérénibio je bila oblikovana tako, da zmanjša tveganje za alergije. Ne vsebujejo eteričnih olj ali dišav z alergeni.

Občutljivost na podnebne spremembe: Občutljiva koža lahko reagirajo na spremembe temperature ali vlažnosti. Na primer, da postane koža suha in zategnjeni v zimskih mesecih ali se v vročem vremenu pojavi rdečica in povečan občutek toplote.

Občutljivost na stres: Stres lahko pomembno vpliva na zdravje kože in spodbuja kožne bolezni, kot so akne, luskavica ali ekcem v času velikega stresa.

Oslabljenost krvnih žil: Krvne žile so lahko videti bolj oslabljene in vidne. To se kaže z razpršeno rdečico ali vidnimi krvnimi žilami, zlasti na obrazu.

Pomembno je vedeti, da ima lahko vsaka oseba različne kožne reakcije in kar je lahko dražilno za eno osebo, morda ne bo za drugo.

KAKO VESTE, ALI IMATE OBČUTLJIVO KOŽO ALI NE?

Če po uporabi kozmetike, spremembah okolja ali pod stresom redno opažate rdečico, srbečico, mravljinčenje ali draženje, takrat govorimo o občutljivi koži. Dodatni znaki so povečana občutljivost na izdelke, pogosta rdečica, odzivnost na podnebne spremembe, alergijske kožne reakcije in družinska anamneza.

KAKO ODPRAVITI OBČUTLJIVO KOŽO?

Izberite nežen in prilagojen pristop, da zmanjšate reakcije in ohranite zdravje vaše kože.

Izberite nežne izdelke: Odločite se za tretmaje, ki so posebej oblikovani za občutljivo kožo. Poiščite formule brez dišav, barvil in hipoalergene formule. Izogibajte se tistim, ki vsebujejo dražeče sestavine, kot so alkohol, sulfati, parabeni in umetne dišave. Organska dermo kozmetika Sérénibio, posebej oblikovana za občutljivo, ali krhko kožo, izpolnjuje ta merila.

Pred uporabo preizkusite izdelke: Pred nanosom na obraz ali telo opravite test občutljivosti tako, da nanesete majhno količino na majhen del podlakti. Počakajte 24 do 48 ur, da opazite morebitno reakcijo. Če se ne pojavi draženje, ga lahko uporabite.

Izogibajte se nenadnim temperaturnim spremembam: Ekstremne temperaturne razlike lahko povečajo občutljivost kože. Poskusite, da svoje kože ne izpostavljate prevročim ali prenizkim temperaturam in uporabljajte zaščito pred soncem, da zmanjšate poškodbe zaradi sonca.

Redno hidrirajte: Občutljiva koža je ponavadi bolj suha, zato je pomembno, da uporabljate nežno vlažilno kremo, ki ne draži kože, da jo ohranite hidrirano. Pomirjujoča krema za obraz Sérénibio je kot nalašč za vsakodnevno hidracijo, prav tako vlažilno mleko za telo.

Zaščitite se pred soncem: Uporabljajte kremo za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem (SPF), posebej zasnovano za vašo kožo. Zaščitite obraz in telo pred UV žarki z nošenjem zaščitne obleke, pokrivala in izogibanjem dolgotrajnemu izpostavljanju soncu.

Izogibajte se morebitnim dražilnim snovem: Izogibajte se ostrim kemičnim sestavinam, abrazivnim čistilom, ostrim pilingom in odišavljenim izdelkom, ki lahko dodatno dražijo. Uporabljajte hipoalergena ličila in jih previdno odstranite pred spanjem.

Obvladajte stres: Stres lahko te težave poslabša. Preizkusite tehnike obvladovanja stresa, kot so meditacija, joga, globoko dihanje ali vadba sproščujočih dejavnosti, da zmanjšate učinke stresa.

KAJ JE OBČUTLJIVA KOŽA?

Občutljiva suha koža: Nagnjen je k dehidraciji in lahko pretirano reagira na okoljske dejavnike. Nagnjen je k srbenju, rdečici in draženju.

Občutljiva mastna koža: Ljudje z mastno kožo imajo lahko tudi občutljivo kožo. Morda je nagnjena k rdečici, draženju in reakcijam po uporabi določene kozmetike.

Občutljiva mešana koža: Mešani predeli, kot je T-območje (čelo, nos in brada), so lahko občutljivi in ​​kažejo pretirane kožne reakcije, medtem ko so lahko drugi predeli bolj uravnoteženi.

Reaktivna koža: Posebej občutljiva, hitro in pretirano reagira na številne dražljaje, kot so spremembe temperature, kozmetični izdelki ali okoljski dejavniki.

Pomembno je omeniti, da na občutljivost kože lahko vplivajo različni dejavniki, kot so dednost, hormonske spremembe, alergije, stres ali uporaba neustreznih izdelkov. Vsaka oseba ima lahko drugačne lastnosti in reakcije, zato je nujno, da temu primerno izberemo prave lepotne tretmaje.

SERENIBIO

Je prva serija organskih, veganskih in pravičnotrgovinskih izdelkov za nego kože za žensko in moško kožo, tudi oslabljeno zaradi tretmajev.

Blagovna znamka Sérénibio je bila ustvarjena po 2 letih znanstvenih raziskav v sodelovanju z združenjem bolnikov in socialnih kozmetičark z željo, da čim bolj izpolni vaša pričakovanja.

Sérénibio je prva popolna linija organske, veganske, unisex kozmetike, zasnovane in izdelane v Franciji za ljudi z rakom.

Občutljiva, krhka koža bo pomirjena zahvaljujoč Centelli Asiatici, vodilni aktivni sestavini linije, z izjemnimi regeneracijskimi lastnostmi.

SILA NARAVE V SLUŽBI VAŠEGA DOBREGA POČUTJA

Vaša koža potrebuje strokovno znanje in izkušnje na področju naravne kozmetike, s katero vam služimo že več kot 50 let, da vam ponudimo učinkovito in primerno nego.

Naravne sestavine, polne vlažilnih, obnovitvenih in pomirjujočih aktivnih sestavin, so skrbno izbrane glede na njihove prednosti.

Njihova učinkovitost omogoča ponudbo formulacij z malo sestavinami, da bi ohranili le bistvene za zmanjšanje neželenih učinkov, povezanih z zdravljenjem.

SERENIBIO, EKOLOŠKO ODGOVORNA KOZMETIKA

Laboratoriji Roig vam stojijo ob strani, da izboljšajo vaše udobje ob spoštovanju planeta in njegovih prebivalcev. Sérénibio je bil zasnovan v skladu z ekološko odgovornim pristopom, ki daje prednost kratkim stikom, reciklirani in rastlinski embalaži ter zmanjšuje ogljični odtis.

Prednost imajo sestavine iz ekološkega sektorja in sektorja pravične trgovine, da se zagotovijo delovni pogoji in dostojni dohodki osebja proizvodnih zadrug.

Uporaba Sérénibio je dobra zame in za moj planet.

 • v Nekategorizirano

  LEPOTA OČI IN TRETMAJI ZA OČI

  LEPOTA OČI IN TRETMAJI ZA OČI Videz je ena najbolj privlačnih lastnosti obraza in igra ključno vlogo pri izražanju naših čustev in osebnosti. Svetel, spogledljiv videz lahko na drugih pusti trajen vtis. Ključnega pomena je nega občutljivega predela okoli oči, ki je pogosto podvržen znakom staranja, kot so gube, vrečke in podočnjaki....
 • v Nekategorizirano

  NASVETI ZA (RES) UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE LIČIL

  ZAKAJ JE DOBRO ODSTRANJEVANJE LIČIL NUJNO? Odstranjevanje ličil je dnevna osnova vsake lepotne rutine. Pomembno je odstraniti ličila po celotnem dnevu in s tem koži nuditi učinkovito čiščenje nečistoč, prahu in odmrlih celic. Čiščenje obraza je nujno opraviti vsakodnevno, tudi kadar se ne naličimo! ....
 • v Nekategorizirano

  RDEČICA NA OBRAZU- KAKO JO NA NARAVNI NAČIN ZMANJŠATI?

  KAJ JE VZROK ZA RDEČICO? Kadar koža obraza pordi ali je na določenih mestih celo vijolčasta (lica, nos, čelo, brada) ali kratkotrajno po celotnem obrazu, takrat govorimo o zardevanju. Če se pojav čez čas umiri gre za obrazni eritem. Te kožne rdečice so posledica čezmernega širjenja žil pod povrhnjico. Rdečico obraza lahko povzročijo različni dejavn...
NA VRH