fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

Olje Silhouette

39,90 

steklenička, 100ml

Privoščite si masažo za hujšanje z oljem Silhuette, kot v kozmetičnem salonu.

  • Mehkejša, bolj čvrsta in gladka koža; preoblikovana postava
  • Bogato organsko sezamovo olje za nego kože
  • Gladka koža po 20 dneh pri 93% žensk (ki so sodelovale v prostovoljnem programu preizkušanja naših produktov)

primerno za telo

  olje

  nanos zjutraj in zvečer


      

Na zalogi


Organsko masažno olje Silhouette s svojim očarljivim vonjem zagotavlja prijeten občutek ob uporabi. Kožo je že od prve uporabe navlažena in mehka pri kar 97% uporabnikih*. Hitro prodre in na koži ne pušča mastnega filma, zato omogoča oblačenje takoj po nanosu.

Njegove organske rastlinske aktivne sestavine pomagajo v boju proti videzu pomarančaste kože in celulitu. Ob masaži olje pomaga pri hujšanju in utrjevanju kože. To osvežujoče organsko olje pomaga preoblikovati postavo, saj ugodno vpliva na raztapljanje maščob in obnovi elastičnost kože, zahvaljujoč hranilnim snovem sezama iz pravične trgovine. Koža postane vidno bolj čvrsta. Organski izvlečki bršljana, rastline čarovnice in naravne kafre spodbujajo cirkulacijo in krepijo učinek zmanjšanja maščobe: pomarančasta koža se zmanjša.

*Po lastni oceni 30 žensk, % odražajo zadovoljstvo po 30 dneh uporabe.

Za izboljšane rezultate odkrijte tudi:

  • Za boljše rezultate naredite kuro detoxa (revigor in/ali destilata alg), ki vam bo pomagala pri boljšem počutju, razstrupljanju in utrujenosti
  • V začetni fazi izgube kilogramov za še vidnejše rezultate uporabite gel za oblikovanje postave
  • Naš celostni program za hujšanje in učvrstitev je sestavljen iz 5 izdelkov in je namenjen tistim, ki želijo popolno podporo pri oblikovanju postave

AKTIVNE SESTAVINE

UPORABA

Uporaba:

Nanesite majhno količino olja na čisto kožo zjutraj in zvečer ter ga vmasirajte. Olje kanite v dlan ter ga nekoliko segrejte pred uporabo. Še posebej dobro vmasirajte olje na predelih, kjer želite boljši učinek. Olje nanašajte od kolena navzgor proti stegnu. Na predelu trebuha nanašajte s krožnimi gibi v smeri urinega kazalca. Masaža bo okrepila delovanje olja, zato je izjemno pomembno, da masažo izvajate vsaj 2 minuti v idealnem primeru 5 minut. Za dodatno povečan učinek priporočamo sočasno uporabo kopeli Silhouette.


SESTAVA

100% vseh sestavin je naravnega izvora. 98% vseh sestavin je iz ekološkega kmetovanja. 86% vseh sestavin je iz pravične trgovine. Ekološka in organska kozmetika, certificirana s strani ECOCERT Greenlife v skladu s standardom ECOCERT. Pravično trgovino nadzira ECOCERT Environment v skladu s standardom ECOCERT. Izdelano skladno z Ecocert standardi.


Bio sezamovo olje iz Malija iz pravične trgovine.

INCI

Sesamum indicum (Sesame) seed oil**, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Camphor, Hedera helix (Ivy) extract*, Menthol, Rosmarinus officinalis (Rosemary leaf) oil*, Hamamelis virginiana (Witch hazel) extract*, Equisetum arvense (Horsetail) extract *, Thymus capitatus (Oregano) oil*, Salvia officinalis (Sage) oil*, Pelargonium asperum (Geranium) oil*, Ormenis mixta (Camomile) oil*, Tocopherol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.
*Sestavine pridobljene iz ekološkega kmetijstva
**Sestavine izhajajo ekološkega kmetovanja in pravične trgovine

Morda vam bo prav tako všeč…

NA VRH