fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

 

Osvežena, obnovljena in zaščitena. Naj vaša koža zasije!

Čista in zdrava koža se začne pri dobro hidrirani koži. Koža obraza je vsakodnevno izpostavljena zunanjim vplivom. Pri tem onesnaženje, sonce in temperaturne spremembe vplivajo na hidrolipidni film.

Vlaženje kože zjutraj in zvečer tako ostaja ključnega pomena za dosego lepe in negovane kože in ohranjanju zaščitnega sloja kože.

HIDRACIJA NOVE GENERACIJE :

 Serum z ultra koncentrirano hialuronsko kislino

Inovacija: Pri Centelli smo v serumu Hidracija+ prvič uporabili 3 verige hialuronske kisline različnih dolžin, katerih lastnosti se med seboj dopolnjujejo za ciljno delovanje v različnih plasteh povrhnjice:

  • Dolge verige imajo zategovalni učinek in tvorijo zaščitni film na koži, omejujejo izgubo vode in zagotavljajo sijočo polt
  • Srednje verige imajo dolgotrajno vlažilno moč
  • Kratke verige omogočajo hitro hidracijo z delovanjem v globokih plasteh povrhnjice. Dolgoročno bodo spodbujale proizvodnjo lastne hialuronske kisline v telesu.

Antioksidanti ščitijo proti zunanjim vplivom

Eterično olje rožmarina je naravno bogato z antioksidanti. Ti omejujejo prezgodnje staranje kože povezano z zunanjimi vplivi, kot je onesnaženje.

TESTIRANO IN POTRJENO:

29 prostovoljcev je testiralo celo paleto izdelkov Hidracija+ 30 dni. Nad izdelki so bili navdušeni.

CENTELLA JE BLAGOVNA ZNAMKA LABORATORIJEV ROIG:

Centella je blagovna znamka Roig Laboratories, ki jo je g. Roig ustvaril leta 1972 v Perpignanu.

 

EMBALAŽA IZDELKOV HIDRACIJA + JE ODGOVORNA:

Vedno smo se odločali za naravne sestavine brez industrijsko pridobljenih produktov iz nafte in zemeljskega plina. Ker želimo skrbeti za čisto okolje, je za nas pomemben tudi vpliv embalaže v katero pakiramo naše izdelke.

IZDELKI HIDRACIJE+ SLEDIJO NAČELOM PRAVIČNE TRGOVINE:

Od leta 2011 pri Centelli uporabljamo organske surovine na podlagi pravične trgovine vselej, kadar je to le mogoče. V liniji Centella Hidracija+ imata krema Hidracija+ in maska Hidracija+ oznako »Fair for Life«, saj vsebujeta:

  • Organsko in pravično pridobljeno karitejevo maslo iz Burkine Faso*
  • Organsko in pravično pridobljeno lešnikovo olje iz Turčije*
  • Organsko in pravično pridobljeno sezamovo olje iz Malija*

*Oznaka »Fair for Life« zagotavlja nadzor in sledljivost preskrbovalne mreže surovin. Pri tem jamči za pošteno plačilo pridelovalcev, ki v veliki večini zaposlujejo ženske delavke.

NA VRH