fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

NAGRADE

Prepoznavna in nagrajevana zavezanost inovacijam

Centella, kultura inovativnosti v genih. Ta miselnost je pripeljala do rezultatov, ki so Roig laboratorijem prinesli številne nagrade, kot so nagrada Alfreda Sauvya, prestižna nagrada za inovacije H. Pierantoni, nagrada odličnosti OSEO...

Inovativnost je resnično v ospredju

Vse od ustanovitve leta 1972 so v Roig laboratorijih inovacije gonilna sila. Kot prvi v Evropi in Ameriki so vpeljali plemenito Centella asiatico v segment lepotilnih izdelkov z linijo Centella. Ta drzna poteza se je izkazala za zelo uspešno.
Leta 1994 je vodenje laboratorijev prevzel g. Christian Papineau, ki si s svojo strokovno ekipo nadaljuje po tej vznemirljivi poti inovacij, ne da bi pri tem pozabil na osnovno vrednost blagovne znamke: naravno lepoto.

Certifikati organske kozmetike in pravične trgovine

Centella poudarja etični pristop, katerega namen je ne le ohranjanje okolja, temveč tudi človeka in njegoveg dobrega počutja. V začetku novega tisočletja, so zahvaljujoč obsežnim znanstvenim raziskavam in izbiri sestavin iz ekološkega kmetijstva, Centellini izdelki, med prvimi v Franciji, dobili s strani ECOCERT-a potrjeni in certificirani oznaki Cosmebio ECO in Cosmebio BIO.

Nagrajene inovacije

Nenehen trud in želja po inovacijah sta se ekipi Roig laboratorijev obrestovala, saj sta bila potrjena in nagrajena s strani več strokovnih komisij. Tako so leta 2008 prejeli nagrado Alfreda Sauvya. Prav tako leta 2008, so za svoje organsko certificirane kreme, maske in serume prejeli prestižno nagrado za inovacije in originalnost H.Pierrantoni. Žirijo, ki so jo sestavljali zdravniki, novinarji in strokovnjaki za estetiko, je prevzela novo paleta organskih proizvodov.
Izdelki Centella, Hydraflore in Serenibio se poleg tega redno uvrščajo v "Vodič po najboljši kozmetiki" (The Guide of the Best Cosmetics).
Kljub priznanjem strokovnjakov, Centella nadaljuje svojo nalogo. Raziskave se izvajajo kontinuirano v želji ponuditi linije izdelkov, ki zmagujejo v kakovosti in učinkovitosti.

Najnovejše nagrade

V letu 2012 je Centella prejela dve nagradi, ki potrjujeta zavezanost inovaciji in podjetniškemu duhu. Nagrada H. Pierantoni za inovacije je prejel elektronski pršilnik Losjona ogrske kraljice. Že od leta 2012 so Laboratoriji ROIG člani Oséo Excellence, združenja rastočih podjetij, ki se zavzemajo za podjetniške kvalitete in željo po novitetah, katerim je podjetje vedno sledilo. Centella nadaljuje po tej poti, nad vse pa ji je v zadovoljstvo videti zvestobo strank pri uporabi njenih organskih kozmetičnih produktov, kar ostaja tudi glavna spodbuda za prihodnost.

V letu 2015 je Centella postala članica Bpi Excellence, skupnost francoskih podjetij, ki združuje inovativnost in spodbuja rast podjetij v različnih sektorjih.

 

NA VRH