fbpx

POZABLJENO UPORABNIŠKO IME ALI GESLO?

USTVARI RAČUN

NAŠE VREDNOTE

Inovativno podjetje v osrčju narave

Uvajanje inovativnih linij kozmetičnih bioloških proizvodov in procesov bližje naravi je ambicija znamke Centella. Ta naravni in ekološki pristop je glavno vodilo ob stalni skrbi za spoštovanje do okolja in ljudi. Aktivno delujemo v smer ekološko odgovornega pristopa in stalne skrbi do ohranjanju okolja.

Naravnost

Od svoje ustanovitve, je laboratorij povezan z ekološkim kmetovanjem in se v glavnem oskrbuje s strani certificiranih ekoloških pridelovalcev (ECOCERT). Ta pristop že v osnovi v ospredje postavlja surovine iz ekološke pridelave. Ne samo, da prispeva k izboljšanju kakovosti lepotnih izdelkov za dobro počutje svojih uporabnikov, ampak tudi podpira proizvajalce, ki sodelujejo pri organski pridelavi.

Učinkovitost

Vse naše lepotne tretmaje načrtujemo z istim ciljem: da prinesejo vidne rezultate na koži naših strank. To je razlog, zakaj je naša kozmetika zelo koncentrirana z naravnimi aktivnimi sestavinami iz skrbno izbranih rastlin. To načelo nam omogoča, da razvijemo kozmetično 'Made in France' učinkovitost, znano in priznano zunaj francoskih meja.

Naša etika

Osredotočeni smo ne samo na naravo in okolje, ampak tudi na sočloveka. To je razlog, zakaj spodbujamo uporabo surovin pridobljenih na način poštene izmenjave (FAIR TRADE), kar potrjujemo s certifikatom ECOERT ESR.
Certifkat organske pravične trgovine »BIO equitable Fair Trade« omogoča uravnoteženo in pošteno trgovino. Prav tako pomaga k izboljšanju delovnih pogojev z zagotavljanjem dostojnega plačila proizvajalcem, ki jim omogoča, da v celoti uživajo sadove njihovega dela. Tako je spoštovanje človekovih pravic osnova za pravično ekološko trgovino.
Poleg izboljšanja kakovosti kozmetičnih izdelkov, je pobuda, ki jo v celoti podpiramo predvsem znak spoštovanja in hvaležnosti do prebivalcev južne poloble planeta, ki gojijo te naravne sestavine v razmerah, ki so nemalokrat težke.

Inovacije

Naša glavna zaveza: zadovoljiti vaše potrebe in vam obenem ponuditi estetsko negovalne izdelke, ki združujejo naravo in inovacije v negi kože.
To je razlog, zaradi katerega nenehno iščemo inovacije ter s pomočjo tehnološkega napredka razvijamo linije izdelkov, ki v ospredje postavljajo kozmetične inovacije in zadovoljitev vaših potreb.

Preglednost kakovosti

Naši izdelki so zasnovani, razviti in izdelani v Franciji, v našem laboratoriju, ki se nahaja v mestu Perpignan.  Oznaka 'Made in France' našim kozmetičnim izdelkom zagotavlja brezhiben nadzor kakovosti in francosko kozmetično znanje. V želji po popolni preglednosti, nudimo našim strankam možnost obiska našega laboratorija in odkritje postopkov izdelave naših izjemnih tretmajev.

NA VRH